Árajánlat

TÁJÉKOZTATÓ RENDEZVÉNYTEREM IGÉNYBEVÉTELÉRE

Bérleti díj: 15.000.- Ft. + 1.000.- Ft./ fő / alkalom.
Minimum bérleti díj: 45.000.- Ft. / alkalom.
Tálaló konyha bérlete: 9.000,- Ft.
Bérelhető időtartam naponta 07,00 – 22,00 óráig.

Mohácson a Park u. 28. sz. alatt rendezvényekre terem a hét minden napján 7-22 óráig igénybe vehető, bérelhető. A rendezvényház két teremből áll, a hozzá tartozó egyéb helyiségekkel megközelítőleg 250 m2. Maximális befogadóképessége 90 fő, mely rendelkezik ruhatárral, kiegészítő, tálaló és egyéb szociális helyiségekkel, wifi és projektor használattal, (étkezés esetén felszerelések eszközök a helyszínen rendelkezésre állnak) a konyha külön használati díj ellenében.
Igénybe vehetik magánszemélyek, társaságok, vállalkozások,szervezetek, alkalmi programjaik, rendezvényeik
megtartására.

Amit kap a bérlet során:
1. Helyiségek tiszta, fertőtlenített, fűtött, állapotban történő átadását.
2. Toilette helyiségek WC papírral, folyékony szappannal, papír kéztörlővel feltöltött, tiszta, fertőtlenített állapotot.
3. A rendelkezésre álló, evő- ivó- tálaló eszközöket, kiegészítőket (kivéve a textíliát). Hűtő berendezések használatát (helyszíni).
4. Melegítési lehetőséget.
5. Öltöző helyiséget (pl.:lakodalom).
6. WIFI használatot.
7. Ingyenes parkolást.
8. Rendezvény végeztével mosogatást, takarítást.
9. Lehetősége van az előző nap/okban bepakolni ill. rendezvény végeztével másnap elpakolni. Romlandó ételek hűtve tárolása maximum másnap 09,00 óráig.

*A Bérleti díj, a rendezvény jellegétől, az igénybevétel idejétől, jelenlévők számától, az igénybe vett energia felhasználásával és egyéb bérleti igényekkel kerül megállapításra.

Bérbevétel előtt, az adott időszakra bérleti szerződés megkötése, ill. foglalási díj, és kaució megfizetése szükséges. A bérleti díj tartalmazza az adót és az arányos rezsiköltségeket.

Időpont egyeztetésére a 06-30/416- 5445 telefonszámon várjuk érdeklődését!